Veckans Youtube V.2


Keep of Kalessin – "Dragontower" @ Melodi Grand Prix 2010
Lite hårdare tongångar från Norges motsvarighet till Melodifestivalen m/m/

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. kanonpommi

  Hej Kuno
  jag måste bara fråga dig
  vad tycker du om årets House of Metal lineup?

  jag är lite besviken… ingen riktig powermetal, inga finska godbitar. Hmn.

 2. Tommi Konu

  Svar till kanonpommi (2010-01-14 10:52)
  Nej, för bövelen 😉
  Jag ligger hemma sjuk och har därför inte suttit vid datorn värst mycket.
  Jag är personligen rätt så nöjd med de flesta bokningarna till årets HoM. Vad gäller Power Metal så är det en genre som jag sällan lyssnar på nu för tiden, men kommer att skriva en blogg om just ämnet inom snar framtid. Halvfinne som jag är så saknar jag självklart också ”finska godbitar” till festivalen, Finland har en riktigt fin scen nu för tiden (har inte varit så i alla tider), kommer att återkomma till detta i en blogg inom snar framtid också. Hoppas detta duger som svar tills vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.