Veckans MySpace V.2


www.myspace.com/theeternalsufferingband

Band (Land): 
The Eternal Suffering (Grekland)
Genre:
Black / Death Metal
Kort Historik:
The Eternal Suffering bildades 2001 och har sedan dess hunnit släppa ett demo samt en självfinanserad fullängdare, "In Darkness We Shall Reign" CD 2005 samt EP´n "
APOGNΩSIS" 2008. Bandet har sedan dess plockat hem ett skivkontrakt på det relativt nya Grekiska bolaget I for An I Records & Media. Arbetet med nya plattan "Miasma" är i slutfaserna och väntas att släppas första kvartalet 2009.
Motivering:
The Eternal Suffering erbjuder egentligen ingenting nytt till scenen, men däremot så hymlar de inte heller med att de hittat sina största influenser från den norska och svenska scenen. Bandets musik får mig att tänka på band som Emperor, Dissection, Naglfar m.fl. och sämre förebilder än det skulle man ju absolut ha kunnat ha. Jag hoppas att detta band kommer att få den "promotion och push" de förtjänar samt behöver för att inte bara avfärdas som vilket annat dussinband som helst.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.