Gitarrhjältar & Rockband

Guitar HeroRock Band är två fenomen som antagligen genererat en massa $$ samt förgyllt X antal förfester, det enda man nog kan ha klagat på är det relativt smala utbudet av musik som spelen erbjuder. Ok, man har fått spela en hel del klassiska heavy metal låtar men den riktigt tunga metallen lyser med sin frånvaro (Slayer är väl det tuffaste som gått att lira, iof sig så har vi även en Children of Bodom låt på GH 5).
 

Men nu verkar det som att det förhoppningsvis kan bli en ändring på detta, åtminstone vad gäller Rock Band.
Tyvärr så verkar detta vara ett projekt som vänder sig mest mot Xbox360, dock kommer vissa utvalda låtar även finnas tillgängliga till PS3 & Wii. Detta suger i.o.m att jag olägligt nog gjorde mig av med min box till förmån för min PS3:a.

 

Varför tar jag då upp detta?
Jo, för att för tillfället så sitter det en eldsjäl och håller på att färdigställa en Rock Band version av en låt från ett av mina favoritband, nämligen The Project Hate MCMXCIX.


The Project Hate MCMXCIX – "Descend into the Eternal Pits of Possession .v1"

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Zoid

    Förra helgen lirade vi bl a At the Gates, Cannibal Corpse och Behemoth på Rock Band hemma hos mig, så några hårdare guldkorn finns redan!

  2. Johan

    Cannibal Corpse-låten ”Hammer smashed facebook” har förövrigt en helt fantastisk text, som jag märkte när RockBand rullade igång sångfunktionen. Barnes är ett litterärt geni…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.