100 skivor till samlingen 85-81


 

#85
Artist: Anal Cunt
Album: Top 40 Hits
Skivbolag: Earache
Utgivningsår:
1995
Motivering:
Anal Cunt har aldrig hävdat att de är världens bästa musiker eller för den delen ens värst bra på att författa musik. Men sjuk humor, det är de mästare på. Denna skiva grindar på med 40 låtar innehållandes hits så som: Flower Shop Guy, Stayin’ Alive (O! Version), Art Fag och Theme from A-Team m.m.

 
#84

Artist: Tony Macalpine
Album: Maximum Security
Skivbolag: PolyGram Records
Utgivningsår:
1987
Motivering:
I början av sin karriär lirade denna underbara gitarrist/keyboardist instrumental neo-klassisk metal istället för den icket lika intressanta Blues/Jazz-fusionen som han idag ägnar sin tid till. Även debuten "Edge of Insanity" från 1986 rekommenderas starkt.

#83
Artist: Brujeria
Album: Matando Güeros
Skivbolag: Roadrunner
Utgivningsår:
1993
Motivering:
Detta band bildat i Tijuana (Mexiko) 1989 har genom tiderna varit väldigt mytomspunnet i.o.m att medlemmarna hållit sina identiteter hemliga. I dagens informationsamhälle funkar ju detta dock inte riktigt lika bra och mystiken ligger inte längre lika tät. Brujeria levererar arg jävla musik sjunget på spanska. 

#82
Artist: Defaced Creation
Album: Serenity In Chaos
Skivbolag: VOD Records
Utgivningsår:
1999
Motivering:
Innan Aeon erövrade världen med sin sataniska dödsmetall så fanns Defaced Creation. Bandet var minst lika tuff som Aeon och bör för bövelen inte missas av någon om man är ett fan av bra jävla kvalitets dödsmetall.

#81
Artist:Ensiferum
Album: Ensiferum
Skivbolag: Spinefarm Records
Utgivningsår:
2001
Motivering:
Skall man äga en skiva som skriker MELODIÖS FINSK METAL!! så är detta mitt tips. Ensiferum´s debut som de fortfarande inte lyckats toppa och nog aldrig kommer att lyckas med heller. Försök att sitta still till denna platta, om inte annat så kommer du dra på smilbanden om inte annat.  

 

Tidigare:
100 Skivor till samlingen 90-86
100 Skivor till samlingen 95-91

100 skivor till samlingen 100-96
 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.