Covers – Bra eller Anus?


 

Covers, Bra eller Anus?

Jag har i veckan suttit och fört in plattor på pop.nu och i samma veva återupptäckt lite plattor som jag glömt bort, vissa bra och vissa mindre bra samt ett par styckna som gärna hade fått stanna i glömska. MISCREANT – "Dreaming Ice" CD 1995 [Wrong Again Records] är inte en platta jag äger men nostalgikern i mig bestämde sig för att kolla om bandet i fråga finns på Spotify. Till min fasa så upptäcker jag att det enda som existerar med detta svenska melodiska dödsmetallband är deras fantastisk underbart URUSLA cover-version av METALLICA’s "Fade to Black", om man någonsin skulle kunna skrika VÅLDTÄKT!!! inom musikaliska ramar så är det här det sker. Veckans playlist tillägnas således till just METALLICA’s låt "Fade to Black" framfört i 18 olika versioner, allt från MISCREANT’s "våldtäkt" till Fingelsk våldsföring till baby-version. Det enda vi inte kan hitta på Spotify är just originalet framfört av Lar$ Ulrich och co. som fortfarande vägrar att delta i några nymodigheter på nätet. 


"Fade to Black"
Veckans Blashyrkh Playlist V.38

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Paulin

    Jag tror just att någon kissade mig i örat, kan det ha varit en Miscreant? Seriöst, vad i helvete var det där????

    Synd att Die Krupps fantastiskt okänsliga Metallica-covers inte finns på Spotify. De var/är stor lyteskomik i klass med Cronos panna och Tony Kakkos sång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.