Veckans Playlist V.47 – Black Metal Special


 
Black Metal Special

Jag har ju redan tidigare gjort en Black Metal playlist (V.15) så jag tänkte lite för mig själv vad jag skulle kunna göra annorlunda denna gång. Det formades fram en plan om att sätta ihop en playlist som löper från "första vågen" till "andra vågen" följt av dagens "tredje generations" black metal om man får formulera det så. Dock hände det något och playlisten fick ett eget liv och förvandlades till 11 timmar musik bestående av 128 låtar. Listan håller till en början en rätt så kronologisk ordning tills det barkar helt åt helvete och bara blir ett potpurri av black metal.


  Black Metal Special
Veckans Blashyrkh Playlist V.47


Etiketter: ,

En kommentar

  1. Andreas

    Saxsolot på ”V” från Psychogrotesque ger mig ståpäls.
    Ruggigt bra spotifylista denna vecka Kuntz!

    Kudos!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.