Veckans Gratis – Sorg Utan Tårer

     


Artist: Sorg Utan Tårer Titel: For Eternity
Format: Demo-CD
 | Bolag: eget släpp
Genre: Melodic Folk/Heavy/Black Metal År: 2010
Låtar: 8 | UrsprungTurkiet 
Längd: 39,54 min.
Hemsida: 
www.sorgutentarer.com
Betyg: 06 / 10

Temat med band från intressanta länder fortsätter. Denna vecka har vi SORG UTAN TÅRER från Turkiet under luppen och man kan ju säga som så att bandet inte legat på latsidan under de senaste fyra åren, inte mindre än 9 fullängdare har presterats fram. Eller band och band, SUT är ett en-mans-projekt och skulle denne man lyckas få ihop en full line-up och få tillgång till en riktig studio tror jag nog att det finns stort potential i det hela.

"For Eternity"  är nog utan tvekan det mest lovande jag hört från turkiet i metal väg, sen så har jag ju i och för sig inte hört så mycket turkisk metal genom åren. Skivan börjar i alla fall med ett katastrofalt intro men åtföljs av ett gäng mer eller mindre njutningsbara alster. Det är inte direkt tight och exakt, men ideérna finns där och som sagt med en full uppsättning och en schysst studio skulle detta kunna funka riktigt bra.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.