Veckans Playlist V.23-2011-Surprise! It’s Your Birthday!

   

SURPRISE! IT’S YOUR BIRTHDAY!


Börjar bli lite tjatigt det här, men varje år på denna dag så blir jag ett år äldre. I år stannar siffran på 34 och till min egen ära har jag satt ihop en playlist med låtar som spänner från 1977 fram till 2011. Sammanlagt 35 låtar som alla betyder lite extra mycket för mig. Håll till godo. Jag passar även på att tillägna denna lista till följande personer som även de fyller år på detta eminenta datum:

Ronnie Björnström
Anna Kournikova
Karl Urban
Prince
Liam Neeson
Tom Jones
Dean Martin

Även Muammar Gadhafi fyller år idag, men han får fan ingen tårta.


34 bast (1977-2011)

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. Christofer

    Riktigt trevlig spellista du knåpat ihop. Efter 34 år märks det att du utvecklat en överlägsen musiksmak (mycket lik min egen). 🙂
    Grattis på födelsedagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.