Veckans Playlist V.38-2011-I skivsamlingen (T-Z)


I SKIVSAMLINGEN

Istället för att dela upp de kvarvarande bokstäverna slog jag ihop dessa två playlists för att knyta ihop säcken för projektet "I skivsamlingen". Resultatet blev en sex timmars playlist som visar på väldigt udda kombinationer med allt från t.a.T.u. till THE CROWN till THE CHEMICAL BROTHERS till THE KONSORTIUM till THE PRODIGY och ZYKLON-B. Jag märkte att jag även har en del dynga i samlingen, detta i form av saker som THE ELECTRIC HELLFIRE CLUB, THE MOBILE MOB FREAKSHOW, THE WHORES OF BABYLON bara för att nämna några. En väldigt udda och bred playlist helt enkelt. ULTRAVIOLENCE? vad tänkte EARACHE egentligen när de signade detta band?


I skivsamlingen (T-Z)

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. TK Blashyrkh

    Svar till Andreas (2011-09-21 10:13)
    ag får be om ursäkt här i och med att jag aldrig förklarat sedan jag drog igång ”I skivsamlingen” att bilden som hängt med varje playlist INTE är en bild på skivor som finns på Spotify, utan en bild på skivor som finns i min skivsamling. Så, du har alldeles korrekt i faktumet att The Crowns ”The Burning” är den enda som existerar på Spotify.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.