Kristersson anpassar sig.

Det verkar som att Ulf Kristersson M håller på att slipa på sina argument så att de sammanfaller med Åkessons SD. Det är en tragisk förändring i svensk politik vi beskådar. Ansvaret vilar tungt på Kristerssons axlar. Han, med sitt förflutna borde anstränga sig att göra rätt saker för att bättra på imagen.

5 kommentarer

 1. Erik

  Jimmy Åkesson verkar har lyssnat in moderatledaren och Åkesson betonar vikten av samförstånd, förtroendefullt samarbete på områden där Moderaterna och Kristdemokraterna är överens. Vikten av kompromissvilja att hellre söka gemensam mark i för landet viktiga frågor än att odla konflikter. Han ställer inga skarpa krav. Han kan tänka sig att ingå i en regering men det är inte det viktiga. Han ser gärna en gemensam politisk handlingsplan för nästa mandatperiod och att den presenteras för väljarna före valet. Han pekade särskilt på brott och straff, migration och integration, pension och skolan som centrala områden. Och rimligen är dessa områden viktiga för flerfolktalet.

  • Klas Viberg (inläggsförfattare)

   Hej! Åkesson är en slipad politiker. Han kommer att kräva inflytande för sina hjärtefrågor och blir SD större än M i opinionen är M illa ute. Åkesson hatar muslimer och judar. Han vill minska invandringen till noll. Han odlar fortfarande nazistiska ideal som inte hör hemma i vårt land.
   Tack för dina synpunkter/Klas Viberg

  • Klas Viberg (inläggsförfattare)

   Hej! Det finns att läsa på nätet om Kristerssons förflutna. Det har inte varit rumsrent och lagligt alla gånger men har har sluppit åtal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.