Tidöavtalet igen.

I Tidöavtalet har Moderaterna och Liberalerna avslöjat sin politik. Sverigedemokraternas åsikter är tydligen satt på pränt och har anammats av M och L. Är det maktbegär eller rena dumheter som fått styra när avtalet skrevs under? I varje fall är en del av innehållet avskräckande och måste motarbetas med alla medel. Vi vill inte ha några nazistiska påfund i vårt land.

 

6 kommentarer

 1. Agneta

  Tidöavtalet är en överenskommelse där regeringspartierna vill försöka åstadkomma någon ordning efter förfallet som av tidigare regering tillåtits pågå under så många år i vårt land.
  SD är ett stort parti därför är det rimligt att dom har inflytande i politiska beslut

  • Klas Viberg (inläggsförfattare)

   SD har en orimlig maktställning i den nya regeringen. Och det mest anmärkningsvärda är att deras politik inte kan prövas i KU. Dina åsikter om förra regeringen tyder på okunnighet.

   • Agneta

    Det är din åsikt och olika åsikter är ju tillåtna. Min åsikt är att den som inte vill se att tidigare regering bär ett stort ansvar för vad som sker i landet är den som är okunnig.
    Angående SD:s maktställning, enligt hur svenska folket röstade så blev de näst största parti. Mera orimligt vore då att inte ha något inflytande.

 2. Anders

  Tidöavtalet är bra. Vi vill inte ha dessa Mellanöstern skjutare och sprängare som S och resten av vänstern har importerat här heller. Lögnaren Löfven måste må riktigt dåligt för det Sverige han har varit med att skapa. Men fortsätt att blunda för verkligehet du och vilka som är skyldiga till detta haveri.

  • Klas Viberg (inläggsförfattare)

   Behöver bara påminna om Reinfeldts ”Öppna era Hjärtan”. Därefter fick en annan regering ta över. Om minnet sviker så finns det att läsa på nätet, så rikta din kritik åt rätt håll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.