Moderaterna och SD

Det är nog så att Moderaternas bristande känsla för de svaga i samhället består även i kristider. Den kris vi nu upplever är avslöjande. Skattesänkning för de besuttna prioriteras före hjälp åt de svaga i samhället. Klyftan blir ännu tydligare i den kris vi nu upplever. Att Moderaterna dessutom prioriterar samarbete med ett parti med rötterna i nazismen gör inte saken bättre.

Historiens dom kommer att bli hård mot de som bär ansvaret.

 

9 kommentarer

 1. brorson

  Kanske det. Men vi får väl se. S kan inte heller fly ansvaret för grov misskötsel av landet under åtta år.

 2. Christer

  Bloggförfattaren skyr inga medel att anklaga den nya regeringen i dess arbete att städa upp efter åtta års vanstyre. Man kan definitivt undra i vems ärende han går?
  Han pratar om skattesänkningar för de besuttna på bekostnad av de svaga i samhället? Vad syftar han på? Sådana skattesänkningar är varken föreslagna eller genomförda. Han borde veta bättre än att komma med tomma påståenden.
  Tvärtom, är det ju så att den politik som vi nu så sakteliga håller på att lägga om till i landet till fullo kommer att stötta medel och låginkomsttagare. Han (och många av hans likasinnade) måste dock förstå att städa upp efter vanstyret vi haft tar tid. Att rycka bort ett plåster gör ont, men är absolut nödvändigt när plåstret hindrar vidare läkning. Att dessutom räta upp kursen för landet under en global lågkonjunktur är naturligtvis oerhört svårt, kommer att ta tid och det är dessutom inte säkert att vi ens på mycket lång sikt kan rädda upp allt. Vi påverkas trots allt av en värld med bankkriser, krig och andra problem. Den yttre påverkan från omvärlden är något vi måste förhålla oss till, oavsett vilken regering vi har i landet.
  Det enda vi kan vara helt överens är att det skulle sett mycket värre ut i vårt land, skulle den röda falangen vunnit det senaste valet.

 3. Agneta

  Historiens dom kommer att bli ännu hårdare mot tidigare regeringar som bär ansvaret för det förfall som vi nu ser i Sverige.
  SD är det parti som för många år sedan varnade för det som nu håller på att trasa sönder vårt land.
  Bor man långt från alla skjutningar och sprängningar och dessutom inte vill se kriminaliteten och eländet, kanske det är bekvämt att som enda argument hänvisa till ett partis ”rötter”.

 4. Bergis

  Nu fick du godhetsknarka lite också. Hoppas du fick ett stort dopaminpåslag i hjärnas belöningscentrum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.