M fortsätter sälja ut.

Är du vän eller släkt med en inflytelserik moderat som är kommunalråd kan du få köpa en skola billigt. Kristerssons tidigare utförsäljningar av allmännyttan tycks fortsätta. Socialdemokraterna borde pröva dessa affärer i domstol.

2 kommentarer

 1. brorson

  Jag bara undrar vilka skolor Moderaterna har ”sålt ut” efter senaste regeringsskifte. Eller har lagt ut till försäljning. Vad jag vet är det S-majoriteten i en glesbygdskommun som har sålt en nedlagd byskola. Men gymnastiksalen gick visst till en annan köpare, i misstänkt syfte att hindra köparen av skolbyggnaden (elevernas föräldrar?) att starta skolverksamhet i densamma. Ungarna ska i stället åka skolbuss flera timmar varje dag. Ty det har den S-ledda majoriteten i kommunen bestämt. Borde verkligen prövas i domstol.

  Vem har pratat om att sälja skolor efter regeringsskiftet? Mig veterligt en av landets största skolkapitalister och i protest mot Tidö-avtalet, där det torde talas om någon form av vinstbegränsning för friskolor. Står det verkligen i Tidö-avtalet? Tänk att det lyckades den S-ledda regeringen inte genomföra under sina åtta år vid makten.

 2. Christer

  Vad menar han? Som vanligt kommer han med ett eller flera fullständigt obestyrkta påståenden och anklagelser mot den nytillträdda regeringen. I vilket syfte?
  Det finns absolut saker man kan kritisera den ya regeringen för, saker som borde gjorts snabbare och/eller mer.
  Men de påståenden som bloggförfattaren kommer med är ju helt tagna ur luften och fungerar effektivt som bevis på att den socialistiska/kommunistiska falangen saknar argument.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.