Lage Olovsson

Tisdag 23/4

Man borde väl ha sett till att få den k-märkt, vedlådan.
Innan den offrades till förmån för diskmaskinen.

En lös lucka hade säkert gått att bli sig till på något vis. Soptippar är ju fulla av köande fyrkantiga droider som inte skulle ha saknat sina luckor alls.
Inte särskilt märkvärdigt hade sedan varit att montera en sådan på framsidan av den utvikbara vedlådan.
Och ingen skulle någonsin ha kunnat ana att det bakom den blänkande vita diskmaskinsfronten dolde sig vedträn och eldtänne.
 
Lite vanvördigt menas det ibland att man till nöds kan förvara ved även i en diskmaskin. Om man nu bara någorlunda vet att hålla isär begreppen och kanske stänga av vattnet.
 

4 kommentarer

 1. Johan

  Att dölja diskmaskinen bakom en ”front av vedlåda” kanske kunde vara något? Dvs att anbringa vedlådans framstycke på diskmaskinen. Otaliga exempel finns ju på att man gör på motsvarande sätt med köksluckor i kombination med kyl/frysskåp och ja, även diskmaskiner. 🙂

 2. Lage Olovsson

  Svar till Johan (2013-04-23 12:27)
  OK 🙂
  Fast det är ju den där rumstempererade veden jag är ute efter. Den som gör det möjligt att utan extraordinära argument få fyr i pannan..

 3. barbro

  Jag tror jag vet vad du menar. Vi har vedlår som förutom ved rymmer ett antal tompapperskassar och braåhapinnar av olika slag. Dessutom tillplattade flingpaket för mallarbeten, och begagnade men tillräckligt oskadda vadderade- och vanliga kuvert i väntan på att tas i bruk för nya försändelser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.