Lage Olovsson

tv-parabolen

Just köat en halvtimme för att säga upp tv-abonnemanget.
Det borde finnas stödgrupper även för sådana här kriser. Till exempel en cirkel där man tillsammans med andra bereds möjlighet att sitta och tiga.
Parabolen är bucklig och brädfordringen runtom saknar fläckvis färg pga alla gånger stegen stått där och skavt.
Men missnöjd? Inte alls. Inte så det hörs hoppas man i alla fall.
Efter att telefonsvararen i prästerlig bröstton nöjt noterat att jag varit en trogen kund i massor av år (underförstått att det finns trogna kunder och så finns det andra slags kunder som man inte behöver gå närmare in på) erbjöds jag ett presentkort på IKEA om jag lyckades lämpa över abonnemanget på någon annan.
Men dels har vi redan lämnat över tillräckligt med problem åt våra efterkommande. Och sen så vill jag inte ha något presentkort på IKEA. Jag vill aldrig någonsin ha ett presentkort på IKEA. Jag vill bara ha en hygglig bild på tvn. Det behöver inte vara HD-kvalitet, och det gör ingenting om färgen saknas ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.