Lage Olovsson

rör

Krånglande avlopp i köket, jajamän.
Visserligen ingen skam men knappast hedrande heller. Och antagligen hjälper det inte med en daglig dos kolesterolsänkande statiner i det här sammanhanget. Till all tur verkar det inte vara helt tätt. Det rinner undan om än en smula motvilligt när man förlöst med sugklockan.
Bristfälliga avlopp är vår, och kanske i ännu högre grad nästa generations arvedel.
Annars händer inte mycket i byn. Och skulle någonting mera anmärkningsvärt inträffa så fogas det tyst och lugnt in i byns litenhet. Om kvällen mumlar forsen, skickar somt vatten åt turbinen via den om sommaren läckande, piprinnande, turbintuben av trä som gör folket lite lågmälda och undrande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.