Lage Olovsson

lördag om morgonen

Måste tyvärr meddela dem som ev hoppats att avloppsbekymret i köket skulle utvecklas till någonting kroniskt att det funkar bra igen. Fast vi vårdar det fortfarande ömt som ett klent barn förstås. Undviker så långt möjligt är att använda det till vad det är avsett för. Lyssnar efter kluckanden som skulle kunna innebära att det endast är symptomen som tvingats till reträtt och kanske än mer hårdnackat samlar sig till motstånd längre ner i röret.
Även i övrigt framleva vi våra dagar som vanligt. Har dock tänkt på att den här sortens långhus som vi nu bebor inte är riktigt optimala för pensionärer. Vistas vi i var sin ände av huset så uppstår stundom vissa kontaktproblem som gör att man tvingas höja rösten alldeles i onödan. Och det är ju inte döden som skiljer oss åt. Det är den dåliga hörseln. Åtminstone till att börja med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.