Lage Olovsson

petit bleu

Skottade av taket i förrgår igen. Det är tredje gången. En gång för att det var nödvändigt och två gånger för att det gick bra både den första och den andra gången. Nu måste man även hyvla ner drivorna som bildas både styrbord och babord om huset om man vill kunna övertyga sig om att rättvisa råder och att grannen är ungefär lika insnöad.
Lär bli blött när all den här snön ska bort. Dessbättre flyter det källarlösa huset på ett litet Ararat, en inte minst av traktens kattor älskad lätt och sandig förhöjning i landskapet där små gula fibblor trivs.
Vaknade prick halv sex och har nyss cyklat och gjort bort procedurerna kring det. Jo, jag sover bra. Behöver inte kliva upp mitt i natten och skriva en pamflett för att komma till ro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.