Lage Olovsson

hojbesiktning

Annan katt nere på jaktreviret idag. Den kröp ihop, samlade sig liksom till språng. Föreföll i kroppsspråk och annat beredd att med sitt blod försvara jaktreviret, så jag retirerade taktfullt. Tog så tydligt som möjligt av söderut från den ursprungliga kursen. Sådär som man ibland gör när man t.ex. inte ser någon annan möjlighet att komma undan ett ofrankerat hej till någon vid brevlådan.

Ska besiktiga hojen imorrn. Bör väl inte vara nödvändigt att avlysa 92:an för den sakens skull men man önskar att det funnes en bil/mc/-provning på närmare håll (än Umeå).
Nu ska man ju inte ställa nödvändigheter som t.ex. åldringsvård och barnomsorg emot varandra. Ej heller Systembolag och Bilprovning får man förmoda, ty det vore som att resa den ena hässjan kring samma ruttna virke som den andra med hänvisning till att det annars är orättvist (mot dem som skor sig på att leverera hässjevirket).
På Bilprovningen i Umeå har jag iaf varit några gånger. På Systembolaget här i Bjurholm har jag varit en, säger en, gång.
Därmed inte sagt att besöksfrekvensen i enskilda fall inte skulle kunna vara, alternativt troligen är, den diametralt omvända.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.