Lage Olovsson

januari

Ahhh…
Bara tretton grader idag. Temperaturkurvan för januari liknar annars ett ekg på väg att plana ut. Har gått drygt 300 kWh över det normala trots att den välsignade pelletskaminen surrat tämligen regelbundet.
Fick lov att byta ut styrkabeln till rökgasfläkten härförleden. Det är en 4-ledare av TP-typ som styr varvtal och transporterar de 24 volt som fläkten behöver. Den är utsatt för väder och vind plus en del mekaniskt slitage t.ex. när man öppnar knipholken på utsidan väggen för att sota.
Gränssnittet i styrsystemet har tydliga drag av de tidiga Amiga-datorernas och 8-bitars tvspelen och, för all del, en Sojus docknings-simulator med rejäla pixlar som när allt är igång ska illustrera en brinnande låga och ett kugghjul som snurrar illusoriskt när matarmotorn lämnar ifrån sig sin pelletsdos.
Bara musiken som fattas egentligen. Men i menyn finns ett ljudlarm som kan aktiveras så kanske är det möjligt att implementera musiken så småningom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.