Lage Olovsson

små nära ting

Att flytta handlar visst om att lyfta över hela mönster från en plats till en annan utan att grundstrukturen rubbas alltför svårt;
Plastbacken med den lilla skruvmejseln som man efterdrar glasögonskalmarnas pytteskruvar med när dom rallat upp, seegersäkringstången (den som använts för både in- och utvärtes bruk och som därför inte längre funkar vidare bra för någondera), skruvtvingen oj!, tuben med handkräm (ej paraben free) som troligen gör mer skada än nytta, den halva kartan med ipren som är gud vet hur gammal men som å andra sidan gissningsvis åtminstone inte gör någon skada, samt allt annat som man mera med magen än med minnet vet finns där och som inte nödvändigtvis behöver förvaras svalt bör förflyttas som den är.
Annars är man snart rökt på det nya stället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.