BREAKING NEWS ! – Övergångar som nästan blev av…

Så här i Silly Seasons sista skälvande timmar kan vi på denna blogg avslöja tre närmast sensationella värvningar som nästan blev av.

 

Umeå City gjorde ett allvarligt försök att värva Umeås populäraste materialare Peder Gustavsson från Thoren. Förhandlingarna var i slutskedet men när Gustavsson förstod att ett krav var att han skulle behöva byta ut sin röda keps mot en Cityljusblå så sprack det direkt.

 

Peter Sjöström var sensationellt nog påtänkt som ny sportchef i Dalen. Detta eftersom Urban Karlsson lämnar för ett jobb som förbundskapten i Ryssland. I slutändan så menade dock Dalen att Sjöströms krav inte gick att uppfylla inom de ekonomiska ramarna. Bl. a. skall Sjöström ha begärt fria hårvårdsprodukter och fritt tillträde för sambon hos Eevas af Umeås butik redan kvällen före reastart. Det blev för mycket för Dalen. 

 

Vi här på bloggen kan också meddela att vi försökt värva Jakob Arvidsson från Innebandybloggen. Vi behöver tillskott på ungt blod då redaktionen i övrigt är rätt ålderstigen. Affären var i princip klar när Arvidsson krävde att han absolut skulle ha inte ett utan två fikabröd till kaffet varenda gång han bevakade en match . Efter som denna bloggs reklamintäkter är i det närmaste obefintliga så fann vi oss då tvungna att tacka nej.

3 kommentarer

 1. Leif Lundberg

  ja, jag har ju nått en avsevärd ålder. Genom åren har jag dock försökt behålla min sinne för humor. Livet blir roligare så…

  Kvaliteten på det jag skriver får ju var och en besökare bedöma. Hittills verkar det vara hyggligt många som besöker bloggen varje dag.

  Det fina med bloggar är ju det att om man tycker att en viss blogg innehåller skit hela tiden så behöver man ju inte läsa den. Om man menar hela tiden så måste det ju innebära att man läser bloggen hela tiden. Är det fallet så föreslår jag att man inte läser mera. Bra för humöret tror jag…

 2. Manken

  Håller helt med i Leifs diplomatiska svar. Skit i att läsa om det inte passar dig. Personligen tycker jag att denna blogg fyller en stor funktion i ibume. och den är en ganska stor och skön kontrast till Innebandybloggen.

  Keep up the good work Leif!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.