Bottennapp och knappa marginaler…

På söndag eftermiddag stod det och vägde. Dalen-Höllviken eller Prix dÁmerique på TV. Eftersom jag anade att Dalen skulle städa av bottenlaget från Skåne så föll valet på TV:n. Följde Dalenmatchen via appen och efter 3-0 elva minuter in i matchen så var jag väldigt nöjd med mitt val. Dalen skulle bara köra över motståndarna i en match helt utan spänning. Vid nästa koll en bit in på andra så stod det helt plötsligt 3-3- Man kanske missat nåt i alla fall? Men efter att ha följt slutet på matchen var man väldigt nöjd med att slippa se eländet. 4-9 mot bottenlaget hemma, blää.

Matchen visade sig också vara ett bottennapp på annat sätt också genom att både Växjö och Mullsjö vann och att Dalen därmed sjönk ner under slutspelsstrecket. Nu får vi hoppas att ett stukat Dalen tar sig samman när bottenlag #2 Mora kommer på besök på onsdag. Torsk där vore nästan förödande.

Thoren släppte in kvitteringen mot Täby 16 sekunder kvar. Små marginaler där men man vann sedan i sudden. 3 poäng kunde blivit 1 men blev 2. Thoren hade dessutom flyt med några av dom andra matcherna på sistone. Järfälla torskade i sista minuterna mot Djurgården. I matchen innan slog dom TT med uddamålet. Salem har två förluster på raken. Det gynnar absolut Thoren att Stockholmsderbyna duggar tätt framöver. Ju mer poängen sprids desto närmare slutspel kommer Thoren. Men dom måste ändå prestera själva också. Tufft framöver med Gävle borta och Järfälla hemma.