Vi ökade i Tärna!

Tack för det stöd vi fått!

Vi har ökat från 17,7% till 21,3% i Tärnaby och i Hemavan håller vi minst samma resultat som förra valet. Tyvärr har vi inte lyckats i resten av kommunen där vi tappar ordentlig i alla övriga distrikt. Vi har tappa ett mandat i fullmäktige men utan Tärnaborna hade tappet blivit ännu större, nu får vi vänta och se hur det går personrösterna. Det blir spännande att se hur det har kryssats i kommunen.

Etiketter: , , , ,

5 kommentarer

  1. Håkan Rombe

    Grattis till framgången! Förhoppningsvis leder detta val till att en del politiker börjar lyssna på det folk som valt dem. Kryssrösterna kan ge vissa vinkar om hur landet ligger på den fronten. Om jag minns rätt dröjde det minst en vecka innan kryssrösterna var räknade förra valet. Hoppas att det är klart innan fullmäktige 28 sept då några kan gå bredbent med utspända bröst och andra kanske får smyga efter väggarna. Den som lever får se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.