Idag Brexit i morgon Swexit

Idag Brexit i morgon Svexit

Grattis Storbritannien !

Grattis Boris Johnson !

Grattis Sverige !

Grattis Nordmaling !

Vila i frid  Ulf Adolf Dinkelspiel

 

EU-Bygget

Äntligen är Brexit klubbat i EU parlamentet efter denna långbänk med eviga turer fram och tillbaka: Nu skakas och ruckas EU-bygget i sina grundvalar. Storbritannien har fått nyckeln till utvisningsbåset och kan hålla upp dörren för oss övriga länder så vi får återgå till nationell äkta demokrati igen.

Nu vet vi att det finns en väg ut ur den stora kolossen EU som sväller och sväller för varje år likt en överjäst deg breder den ut sig okontrollerat över lilleputt landet Sverige och lägger sig kladdigt tung över förut fria stater.

Det är en ohederlig affärsidé att öka byråkratin och skapa nya regler och lagar och ständigt förbruka mer pengar som nu istället behövs på hemmaplan. Till nytta för invånarna utan att ta omvägar via Bryssel eller Strasbourg.

Den stora lobbyrörelsen och lobbyindustrin har klöst sig fast i skinnet på lättpåverkade ledamöter så deras röster saknar förnuft och demokrati och som till slut kostar oss svenskar mer och mer pengar och endast gynnar stora internationella och ekonomiska intressen

Flyttkarusellen som pågår varje månad år ut och år in mellan Bryssel och Strasbourg , den kostar ca 1,2 miljard kronor per år men kommer att pågå så länge ministerrådet inte är enhälliga och då kan ändra i EU-fördraget.

Jag hoppas att EU kritiska ledamöter ska få mer stöd och respekt i parlamentet framöver när nu saker och ting inte följer EU:s utstakade och planerade utvidgning längre.

All makt åt Boris vår befriare !

Europa är inte EU

Det är inte svårt att älska Europa (OBS en gammal valfilm )

En kommentar

 1. Anton Moon

  Detta är den NYA tidens strömningar.
  Och tack alla goda gudar att vi ändå slapp
  de tolv silverpenningarna .. Euron
  Kunde U.K, då kan vi också ..
  inte bara kan … VI SKALL !!
  Tack Mikael att du påminner oss ..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.