Lenas

Tänk vad en liten tavla kan…

Nu har jag fått hem min lilla tavla. Jag känner mig lycklig.

Det beror absolut inte på att habegäret blivit tillfredsställt, nej, det är något annat. Jag är bara så lycklig.

Marianne på Galleri Ahnlund ställde sig på en pall för att nå min lilla tavla där den hängde ganska högt och när hon hade fått ner den vände hon på den och kikade på baksidan. Där hade konstnären skrivit med tydliga stora bokstäver: MAN KAN EJ VARA ANNAT ÄN GLAD.

HERREGUD, TÄNKTE JAG! Den tavlan visste var den hör hemma.

Hos mig såklart. Jag kan ej vara annat än glad.

För övrigt kan jag bara nämna att Galler A är ett förnämligt ställe att handla god konst på.

Kvalle med kompetent kundkontakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.