Lenas

Tuggengården

I regn och rusk och lite sol på Tuggengården, denna underbara plats på jorden.

Bra program med vasst skriven teater och sång och musik av bättre sorten.

Vad sägs om Birgit Lindbergs kvartett? Inga dåliga grejor.

Idag, på hemvägen behagade himlen vara vidöppen bitvis. Åska, regn och t o m HAGEL öste ner strax efter Vindeln. Vi fick vänta vid P-platser, för att värsta blötan skulle fara bort men så fort vi körde så, verkade det som om vi ’kom ikapp’ ovädret igen.

Vilket äventyr!

Väl hemma är det bara att packa för nästa utflykt. So long!

En kommentar

  1. Johanna och Elin

    Hej!

    Vi är två tjejer vid namn Elin och Johanna som sommarjobbar med något som heter Umeå Live, och handlar om hur IT påverkar människor. En sak som vi tittar på är bloggar, och vi skulle gärna vilja intervjua några personer om deras bloggande. Därför undrar vi om du skulle ha lust att ställa upp på en sådan intervju någon gång nästa vecka, på en plats, tid och dag som du bestämmer själv (dock gärna på en vardag och någonstans i Umeå).
    Om du känner att detta är något du skulle kunna ställa upp på, eller om du har frågor, är du mycket välkommen att skriva ett mejl till la_sauterelle_verte@hotmail.com eller elin.soderlind@gmail.com.
    Umeå Lives hemsida hittar du på http://www.umealive.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.