Lenas

Restaurang Senior!

Jag skrev tidigare att jag skulle kila över till Hagaskolan i måndags men så blev det inte. Rutan och jag insåg att vi hade tid att smälla ihop en liten soppa mellan Filmgruppen och Generationskören.
Det lär visst ha varit endast en st ensam karl som besökare på Hagaskolans Matsal men idag, idag vid lunchtid, då skulle ni varit med.

Fyra ärtiga tanter travar iväg genom tunneln under järnvägsspåren, i lagom tid för lunch. Vi blir alldeles utmärkt emottagna av skolans personal som önskar oss hjärtligt välkomna.

Maten som serveras är av hög klass. Färsbiffar med svampsås och potatis samt en underbar grönsaksbuffé. Därtill en kaffetår med liten kaka.

Tack, tack Hagaskolan för detta förnämliga initiativ. Hoppas verkligen att detta goda permanentas och får utlöpare till andra skolor i kommunen.

Äntligen har ett viktigt steg tagits för att placera Umeå på kartan som ’staden som bryr sig om sina 15.000 plus sextiofem personer’. Hurra! Hurra! Hurra!

En dos av kultur fick damerna senare när vi klockan femton bänkade oss på Grubbe Bibliotek för att lyssna till Göran Greider som berättade om Dan Andersson.

En mycket givande dag.

På måndag serveras PALT! Gissa vem som står först i kön med kniv och gaffel i högsta hugg!

PS På Hagaskolan såg jag endast två gubbear (väldigt söta visserligen ) men på Grubbebiblioteket var de desto fler. Fast mest damer förstås, så är det alltid inom det kulturella. DS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.