Lenas

När jag ändå håller på…

så vill jag berätta att jag tycker att det är konstigt hur olika man tänker folk emellan…

Jag var ju faktiskt på den där S/M- debatten som de  bloggande herrarna höjer till skyarna.

Nej, ganska medioker tycker jag att debatten var, mycket omtugg, upprepningar och rena rama dumheterna…

Sen fanns ju inget utrymme för frågor, men det kanske inte är kutym vid sådana där tillställningar, vad vet jag. Men jag hade velat fråga Littorin hur han tänkte om pensionärerna, hur och när han skulle mobilisera ut dem på arbetsmarknaden. Jag läste i en intervju (SPRF-tidningen) om den stora massan av friska pensionärer som, utan att ta jobb från unga, skulle kunna gå ut på arbetsmarknaden med det snaraste…

Bara lite åsikter så där i all hast… Tjingeling!

 

 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.