Lenas

Vad gör han?

Idag har det varit stort pådrag i Stockholms stads stadshus. Man ber om ursäkt för barnen som omhändertagits av staten. Bra att det uppmärksammas tycker jag. Men det tycker inte statsministern. I alla fall om man får tro vissa media var han inte ens där.

Nu var det länge sen han syntes till, sist var det väl nån månad sen och då såg han rätt ämlig ut.

Ena näven höll han för munnen och han mumlade något obegripligt…

Undrar vad som är i görningen???

3 kommentarer

 1. Sanna

  Det är ju sant, jag har inte heller sett honom på länge. Har inte tänkt på det förrän du påpekade det. Klart skumt!

 2. HåkanLidström

  Att han såg ämlig ut begriper nog bara ni i Västerbotten. Efter 19 år i det länet förstår jag ordet och försöker härleda det. Men har ni själv gått igenom en skilsmässa och samtidigt vara statsminister borde ni inte raljera över honom. Han räddar oss från vänsterorienteringen som inte leder till något mer än försämringar och elitstyre.

 3. Lena Strömberg

  Svar till HåkanLidström (2012-11-27 09:18)
  Käre Håkan!
  Inte kan du väl tro att jag är så elak att jag raljerar över statsministerns skilsmässa. Herreje, jag saknade honom ju bara sedan månader, var fanns han? Som om han gått under jorden…

  Men Håkan, ingen hade en aning om den äktenskapliga tragiken. Det blev offentligt långt senare.

  Jo förresten, Public service hade lite flukt på det hela veckan efter min undring och de slog som vanligt huvudet på spiken!

  Men allt det där är ju årsgammalt nu och ingenting att älta. Och jag lovar dig:Jag är en ytterst snäll gammal tant, så det så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.