Nu återstår endast valsedelsutdelning

Nu är själva kampanjarbetet över och valsedelsutdelning i röstlokalerna kvar.
Stämningen har varit god och det känns inte som om att vårt förtroende är så lågt som undersökningarna visar. Däremot känns det som om folk i allmänhet inte tror att alliansens försämringar drabbar dom, oavsett om det gäller högre skattesats för pensionärer än de som jobbar osv. Man tycks även tro att de reformer som vi lovar kommer. Jag tror att om vi förlorar valet så beror det på samarbetet med miljöpartiet. I valstugorna kommer den frågan ständigt upp och det gäller främst skatterna på drivmedel, gröna skatteväxlingen och allt bevarande av skog och rovdjur. En del verkar inte heller tro att dom en dag blir gammal och behöver vård och omsorg.

FOLKPARTIFUSKET
Folkpartiets dataintrång tycker jag kommit in för lite i debatten. Att vara politiker är ju inget jobb utan ett förtroendeuppdrag och att ta sig in i andra personers datorer är så skamligt att det inte finns ord för detta. Ingen bör tveka om att Lejonborg inte visste detta. En partisekreterare är ju den högra handen för partiledaren. Undra också hur mycket Britt-Marie Lövgren visste om. I morse fick vi ytterligare ett bevis.

Travet gick så där med 6 rätt och kvar till sista. Rosutdelningen har också upplevts mycket positivt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.