Ny vecka och nya tag

Efter sluträkning av rösterna ska allt arbete gå vidare tills nya ledamöter utsetts. Visst finns det ledamöter som känner sig kallade och många tror att jag bestämmer, vilket är helt fel. Vi har en valberedning som jobbar fram förslaget och mitt enda krav är att man ställer upp och arbetar som ett lag, högt i tak tills vi fattat beslut, sen är det som gäller. Det är bara en viss tidning som tycker det är fel sätt när det gäller oss men som i övrigt gäller andra partier.

Fullmäktige idag
Vi har fullmäktige idag. Det är få ärenden och inga stora frågor, dessutom är det inga nya interpellationer, bara två gamla. Det skulle ju inte göra något om vi kan ha ett kortare möte någon gång under mandatperioden.

Presstöd
Det blir intressant att se om det kommer att finnas ett presstöd i framtiden. Centerns roll i alliansen blir spännande att följa då flera av de andra partierna vill ta bort det och därmed skapa ett ännu starkare monopol. Vi har ju sett av annonserna i tidningarna att folkpartiet haft mycket kraftiga rabatter, annars har man inte kunnat annonsera så som man gjort. Däremot har man inte via tidningarna lyckats få ett större förtroende hos väljarna.

Folkpartiet
Spionskandalen får ny näring även efter valet. Nu har den unge pressekreteraren i ungdomsförbundet börjat tala ut. Jobb och resor som fringisar om han själv tar på sig ansvaret. Självklart visste partiledningen om detta.

Fotbollen
Så var UFC:s saga all och de får ta nya tag för att komma tillbaka. Däremot är det att gratulera UIK:s damer för deras uppträdande i landslaget. Någon gång borde väl svenska fotbollsförbundet lägga hit en damlandskamp. Nu när konstgräset äntligen är godkänt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.