Regn och rusk

Regnet förstörde promenaden i går liksom Telia. Att ha ett dof abonnemang och gå in och radera mailen via datorn finns det ingen som helst tid till.

Ön
Märkligt när man namnger en bebyggelsekaraktär som Large när det är som bebyggelse väst på stan. Långt lägre än på K4. Det går säkert att hitta en lösning där bykaraktären finns kvar, vilket visas i alla alternativ, även om dom som bor där vill att man ska göra något som enbart är till för dom. I alla fall om man ska tro den bilaga som gick ut i höstas.

Reportrar
Tänk om dom bara ville försöka förstå. När det finns dom som inte skiljer på vad som är politiskt samarbete och vad som är valtekniskt samarbete. Hur ska TV tittarna då kunna få reda på vad som är sant och ren lögn?

Mobilisering mot narkotika
Karlstad ska få reda på hur vi jobbar drog- och alkoholförebyggande i mobiliseringen mot narkotika. Vi har en modell där jag som kommunstyrelsens ordförande också är ordförande i Brå. Det ger signaler om att det är en viktig fråga, men brottsbekämpning är inte bara en fråga för samhället. Även föräldrar måste lära barnen vad som är rätt eller fel.

Hagamannen
Hagamannen fick sin dom fastställd i hovrätten och det känns, från att man kommer utifrån och inte varit delaktig i processen, som rätt. Det vore bra om det nu kunde vara kriminalvård för den personen och historia för oss andra.

Studentkårerna
Studentkårernas ordförande ska jag möta idag och då kommer vi att diskutera en del frågor som vi haft förut. Kommuniceras datanät och priser, hyresnivåerna och busspriser. Jag hoppas att det inte blir om bristen på bostäder, för det ska vi nu ha byggt bort. Däremot gäller det nog mera de olika priserna och här gäller det mera att de ska ha rimliga studiemedel och lån som innebär att studenterna har råd att leva på det. En kommun ska ju egentligen behandla alla kommunmedborgare lika. Jag tycker vi bör fortsätta som årets studentstad. Vem skulle kunna utmana oss? Vi vinner i Umeå håller.

Löven
Löven må väl visa Hammarby vart skåpet ska stå i kväll i Sky Com arena.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.