Promenad

Långa promenaden blev det idag, dvs. över Sörfors som tar lite drygt 4 timmar. Då hinner man med många tankar. Som t.ex. varför Reinfeldt inte väljer att kicka kulturministern? Det är nog så att hon ska genomföra en högerpolitik på kulturen, TV och Radion.

Tempot ska nu höjas lite. I morgon har vi lilla partnerskapet som snart ska fatta beslut om tillväxtprogrammet. Kort om tid och svårt att förankra men vi har lyckats hyfsat i remissarbetet. Vi ska också se hur vi ska gå vidare med konstnärligt campus. Jag tror på en väg som går att komma fram med, utan att hela alltet gungar. På fyra år vill rektor ha det klart och det borde gå.

I torsdags var det intressant att se vilken utveckling man har på Indexator i Vindeln. Det finns framtidstro men inte är dom intresserad av att få en skolpolitik som folkpartiet vill ha. De vill att eleverna ska ha bra kunskaper i bland annat matte och skolministern har nog aldrig varit ute på företag så att han vet vad företagen behöver.

Vi ska nog också få till stånd ett av de fem centra som friidrotten vill bygga upp i landet och vi får söka med full kraft var anläggningen ska ligga. Inne på gamla I 20 Vildmannavallen behövs för framtida arbetsplatsområde och det ser också friidrotten.

Både torsdag och fredag blev det också promenad och på kvällen fick man sitta och njuta när Löven tvålade dit Leksand. Jag tycker dom var usla snarare än att Löven var kanonbra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.