Korvgubbar

Jag håller uppriktigt sagt på bli less med att rätta media och förklara för folk vilka politiska beslut som är fattade. Det måste också bli klarare från tjänstemännen vad som är förslag och vad som är beslut, skärpning på alla fronter. När det gäller korvgubbarna, för det är gubbar, så måste dom självklart bort medan Kungsgatan byggs om, det är bara så. Men hur vi ska ha det i framtiden finns inga beslut fattade om, punkt. Vi ska se över hur vi ska ha det, det är självklart och i vilken omfattning men det blir en senare fråga. Ett gott råd till alla som undrar är att alltid prata med ansvariga politiker så får man reda på vad som är beslutat eller inte. Besluten finns dessutom alltid protokollförda för respektive nämnd eller styrelse, vilka när de är justerade läggs ut på kommunens hemsida.

UIK får inte sitt efterlängtade klubbhus. Markreservationen har man fått av kommunen men sen sa alla stopp utom oss. Varför ska man straffa UIK om man vill demonstrera mot oss? Självklart är Gamliaområdet lämpligt som kansliområde. Flera föreningar har redan idag sina kanslier bl. a i sporthallen. Gimonäs flyttade dit i samband med att Gimoborg skulle bort som idrottsplats. Motståndarna hänvisar till diskussionen om Sandåkern, men för dom finns en lösning även om det inte blev på Noliafältet. Jag bara konstaterar att nu vill alla partier utom oss straffa UIK av någon anledning. Jantelagen säger ju att man inte får bli för framgångsrik. Eller är det för att man säljer matcher till oss och LO eller vad det nu i fridens namn beror på. Inom områden som är till enbart för idrott ska man kunna ha kanslilokaler och föreningarna ska kunna äga dom och inte enbart tvingas hyra av kommunen. Sandåkern kommer att få bra kanslilokaler och bra planer när man flyttar från nuvarande plats. UIK är väl för bra på kvinnlig idrott om jag nu fattar det rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.