Mats Odell gav inga besked

I de borgliga leden finns inget samband mellan de olika politikerleden inom kommunen. I byggnadsnämnden sa alla utom vi nej till UIK:s klubbstuga inom Gamliavallen. I fritidsnämnden som ändå har ansvaret över fritidsfrågorna blev svaret ja. De borgliga och vänstern har ingen tilltro till sina ledamöter om att de kan bedöma om det ger intrång eller försvårar för Gamliavallens nyttjande. Skulle tippa att det är Sellström som drivit de borgliga åt fel håll. Britt-Marie Lövgren har sagt till mig att Fp är för. Gör inte prestige av detta. Jag litar på att Fp och M ändrar sig för UIK:s skull.

Igår hade vi Kommuninvest och Mats Odell som ansvarig minister var på plats och höll ett anförande. Inte av den högre klassen och det beror inte på att vi tillhör olika partier, utan att jag inte visste vad han sa. Ledamöter från andra partier var rent utav förskräckta över hans agerande. Nu var inte detta ett valtal utan det var ledande kommunpolitiker från Sveriges kommuner som satt och lyssnade och vi fick inte ett enda besked som pekade åt något håll.

Apropå korvgubbarna så måste vi få fram ett förslag till beslut hur det ska se ut i framtiden. Kan bli regler hur de ska se ut osv. men jag är övertygad om att en del kommer att vara kvar.

Ett nytt bibliotek behövs antagligen. När det nuvarande byggdes var vi kanske 30tusen färre. Nu behöver ett bibliotek möjligen se annorlunda ut för att klara sin uppgift.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.