V75 på Umåker

Det var en fin fredag; Umåker, bra sport och dubbeln satt. Hemmahästen Dandie Palema var kanonbra och kan bli ett affischnamn framöver för Mats Bucht och Umåker. Robert Bergs två vinnare Crown Kemp och Francoso gjorde också topprestationer.

Idag är det V75 och det ser lite smålurigt ut. Jag hoppas på Digger Crown men läget är ju hopplöst. Det kanske blir On The Beach som det blir spel på idag om den ser bra ut i värmningen. Bara namnet gör att man tänker på Thailand.

Löven slår ut. Det våras både för våra björklöv som håller på att slå ut och för hockeylaget. Det känns helt plötsligt lite lugnare.

I tisdags fick vi en presentation om tankarna runt Baggböle och återuppbyggandet av sågverket. Det ser spännande ut om det går att realisera och finansiera samt att inte arboretets möjligheter förstörs. Sedan återstår det säkert mycket innan allt kan gå i lås och bom. Men efter tisdagen får väl ägaren köra på och kolla. Vi har en positiv och spontan syn på detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.