Reinfelds slutna regering

När moderaterna var i opposition så kritiserade man den Socialdemokratiska regeringens utnämningspolitik och brist på öppenhet. Nu ser vi att det är den mest slutna regeringen någonsin. Carl Bildt har väl snart sett till att alla hans gamla vänner har fått toppjobb på UD
Det har defenetivt inte varit någon utannonsering av jobben som man tyckte att andra skulle göra.
Det slutna systemet har gått så långt att man bryter mot gällande lagar. Riksrevisonen får inte de uppgifter man vill om de tänkta utförsäljningarna av statliga företag, trots att lagen om revision av statlig verksamhet finns. Då får man ta till brösttoner mot den moderatledda regeringen och i det fallet Kd, s Mats Odell

Det ska vara öppenhet och inte slutenhet som ska vara ledordet. Statsministern han lyser dessutom i sin frånvaro när det gäller debatten om öppenhet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.