Motion, SAS och Solvalla

Att gå ut och gå tidigt en morgon är helskönt och ett utmärkt sätt att planera dagen. Man möter fler människor som tar ansvar för sin kropp och sin hälsa än de flesta tror. Tänk på att det är jag själv som har ett stort ansvar för hur jag mår; motion, kost, vad jag kan göra på min arbetsplats och mycket mera spelar in. Många saker är inte någon annans fel.

Idag åker jag privat till Stockholm – det är bestämt för länge sedan. Jag är jätte glad att inte bokat med SAS för då har vi tvingats stanna hemma. Kommer SAS att finnas kvar på det sätt man behandlar kunder? Jobben hotas och även flygbolagets existens om det inte blir någon ordning. Jag kommenterar inte avtalsrörelsen men visst måste man fundera över vilket samtalsklimat som finns mellan parterna dvs. SAS och dess olika fack. För mig ordnar det sig, frågan är om SAS överlever tills Botniabanan är klar.

Nu har vi bildat kvarkenrådets ideella organisation och beroendet av att andra sköter vårt uppdrag försvinner.

Solvalla en elitloppshelg som är höjdpunkten i travet. Hästarna från andra sidan atlanten få visa vad man duger till. Nackdelen denna helg är en viss trängsel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.