Stiltje och uppdragens kommunfullmäktige

*Lugna gatan

Grattis till dig som lämnade in V75 raden på ICA i Bygdeå och fick ca 45 miljoner i utdelning. Att Rutger Raket skulle vara närmare en förlust spekulerade jag i men bommade trots att jag hade 6 hästar. Så är det och det är att ta nya tag och fast jag var med i närheten blev det noll kronor då min spik i sista avdelningen Juvel Neo förlorade.

Nu har vi sammanträtt färdigt före sommaren så den här veckan är annorlunda men det är första spadtaget för vattenkraften i Stornorrfors och Invigning av Buddastatyn bland annat på programmet. Slår också lite för hälsan idag. Det gäller att var och en tar det ansvaret och en lämplig aktivitet är två timmars stavgång. Prova och jag lovar att du inte kommer att ångra dig

*Uppdragens fullmäktige

När vi tog budgeten för en vecka sedan las en massa uppdrag som dock som tur fick avslag. Vi la en röstförklaring då vi inte hann debattera alla dessa men ska ägna lite tid och kommentera några

Vänsterpartiet vill utveckla cykelbanorna till byarna med kommunala pengar. Det säger vi nej till med bestämdhet då det är statens ansvar. Vägverket är det som ska fixa cykelvägar till byarna och då är det dom som ska stå kostnaderna. Låt staten stå sitt ansvar.

Alliansen vill ha ett näringslivskommunalråd. Vi har det redan då vi tycker näringslivsfrågorna är så viktiga att vi lagt ansvaret på mig dvs. kommunstyrelsens ordförande och vill att de ska ligga på högsta politiska nivå

Alliansen kom tillbaka med utmaningsrätten trots att den behandlades i en motion för en månad sedan

Vi tycker inte det finns någon anledning att sälja ut delar av bostadens bestånd och vill man att vi ska ha mindre andel av bostadsbeståndet så är det väl bara att det privata bygger. Vi ska ordna planer och mark

Koldioxidutsläppen ska man ta fram en plan för att minska enligt alliansen. Säg vilka förslag ni har förutom den luftkvalitetsnorm som vi var överens om och bordlade senast för att sammanträdet inte skulle bli för långt. E4 ut från stan är viktig men vad vill ni göra egentligen . Vi har alldeles för många olika dokument

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.