Centern och Norrbottniabanan, Handeln i Nordmaling

*Centern kan inte driva igenom en Norrbottniabana

Centerns distriktsordförande i Västerbotten Christer Lundgren och hans kollega i Norrbotten Stefan Tornberg skriver i en artikel att Norrbotniabanan ska byggas. Vi delar den uppfattningen men tyvärr kommer den inte att bli av så länge vi har en högerregering. Nog borde väl två distriktsordförande ha så nära kontakt med sin partiordförande att man fått reda på att Norrbotniabana byggande inte sker med en högerregering. Moderaterna går aldrig med på ett sånt projekt och även Folkpartiet och Kristdemokraterna har sagt sig tveksamma. Lura inte folket centern att banan kommer.

*Handelns värdskap
I går besökte vi Nordmaling för att handla lite. Frågan är om en del butiker vill sälja något som man beter sig. Min hustru besökte en butik men kom ut efter ett tag och sa att här vill dom inte sälja något då ingen bryr sig om en kund och då gick hon ut. Tyvärr tror jag att ett dåligt värdskap inte är alltför ovanligt i Norrland då jag själv upplevt detta många gånger. Ska handel och besöksnäring utvecklas behövs skärpning. Turisternas pengar luktar inte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.