Svar centern

Jag är inte besviken på annat än Björn Rosengren som biföll överklagandet på vägpaketet. Så bara en sakupplysning till Pernilla.
Om Botniabanan dragits den andra sträckningen har den nog inte kommit tillstånd, det östliga alternativet var det enda som uppfyller kraven för effektiva transporter och det fanns dessutom andra skäl som kulturmiljön. Att göra en station där man vänder har inte varit akutellt för det blir för mycket tåg genom centrum
Ett stickspår går att fixa även vid nuvarande dragning men det är som det västliga läget för långt och det står inte projektet Botniabanan och det betyder att det är ofinanserat. Vad som ingår framgår av det huvudavtal som tecknades före det var klart vilken dragning som skulle bli av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.