Hoten mot politiker och klimatfrågan

Dagens blogg kommer in tidigare än vanligt och det beror helt enkelt på att jag ska ut och resa med bil tidigt men det gör väl inget

*Hot mot politiker

Enligt media ska nu Säpo skydda lokala politiker. Det är verkligen på tiden säger en som fått hot i olika former. Visst har man många man känner som också blivit hotade. Hoten tar sig många olika former och man vet inte hur allvarligt man ska ta frågan.

Det finns dock många konstiga människor som dyker upp och oftast anonymt. Därför har jag valt att inte ha kommentarer på min blogg i VK då de som kommenterar får vara anonyma. På min hemsida gör jag inte likadant då jag där har möjlighet att gå in och radera inläggen
Nu senast har en person varit inne med olika namn men med samma E-mail, om personen i fråga inte ljugit om den också. Jag kommer att kolla personen som det påstods vara först om han skrivit även om jag raderat inläggen. Att människor är så löjliga att man gör så och ämnet har rört kollektivtrafiken. Men sånt raderas bort så fort tillfälle ges. Det är även i den typen av inlägg dolda hot men även mycket lögner

*Klimatförändringar

Det är lite märkligt med vädret i världen. I östra Europa är det så varmt att man uppmanar till att hålla sig inomhus under dagen. I Storbritannien har regnet öst ner och det svämmar över lite här och där, södra Sverige har också fått en del blöta.
Vi har de senaste åren haft kraftiga stormar som Gudrun. Hur ska man egentligen veta om detta beror på vad man kallar klimatförändringar eller är helt normalt under en längre cykel. Har hört forskare varit oroliga över att de mossar som finns bland annat i norra Ryssland och är frusna och när de börjar tina ger några utsläpp.
För mig som lekman funderar man ju, för det är klart det varit plusgrader eftersom mossarna bildats. Tidsaxlarna är ju tusentals år och ingen mins hur det var för flera tusentals år sedan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.