Fria rörligheten, skitfrågor och doping

Lördag och V75 dag igen samtidigt som man anländer till Frihamnen i Stockholm. Jag hoppas Digger Crown vinner gulddivisionen, en bäst som jag alltid gillat

När man åker färja med bra service så tänker man alltid på hur Kvarkenförbindelserna långsiktigt ska lösas. Jag tror att det måste till en fast förbindelse i någon form, bro kombinerat tunnel .
Att EU medlemskapet som ska underlätta den fria rörligheten i stället nästan stoppar den är illa. Passagerarantalet är inte ens 10 % av dem som reste före medlemskapet. Sverige och Finland måste på nationell nivå tillsammans med EU se till att förbindelserna säkerställs

Jag kan konstatera att det är en himmelsvid skillnad i Tallinn och Frihamn i Stockholm när det gäller bekvämligheter för bilresenärer. I Stockholm finns en så kallad bajamaj som var så äcklig och illa skött att den helt enkelt var oanvändbar, åk till Tallinn och lär er Stockholms frihamn. Där är det som det ska vara riktiga och välskötta toaletter

I Tallinn finns det ölreklam på bussar och spårvagnar och det visar också på skillnader i våra länder. Vilket liv det skulle bli om vi tillät ölreklam på bussarna i Umeå. I Tallinn där reklamen är tillåten går pengarna till att hålla nere kostnaderna för resenärerna.

Det går inte att undvika detta med doping som alltid dyker på. Nu var det en av nyckelfigurerna i Tour de France åkte dit och tysk TV reagerade omedelbart genom att sluta sända vilket självklart tar bort reklamintäkter. Det är väl dags att en gång för alla se till att det blir ett slut. Sponsorerna borde kräva tillbaka pengar som de satsat och som vi som kunder fått betala och det måste bli livstids avstängning från idrotten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.