Fy för statlig lönepolitik

När man läser budgeten slutas man aldrig att förvånas. De nya moderaterna gör som gammelkommunisterna och för en statlig lönepolitik. Finns det ingen media som kritisk granskar och analyserar vad som sker? Den lagda budgeten ser, i ett fall, ut som det är dom fackföreningsfientliga centerpartisterna som styr. Att förändra ingångna avtal som man nu gör och förbjuder nivåer i sjukavtalen är faktiskt det mest graverande jag någonsin sett. Då det gäller att förändra ingångna avtal så är en sak mellan arbetsgivare och fack. Vart är facken när man stjäl pengar ur ingångna avtal? En gång för alla, låt facken och arbetsgivarna sköta avtalen. Ett bestämt nej till statlig lönepolitik på det privata området.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.