Klotter är ett otyg

I måndags när jag gick till fullmäktige så stod klottersanerarna åter i tunneln nära stadshuset och rengjorde. Det är säkert några som ständigt är där och klottrar ner, samt förstör skattepengar då det ska göras rent. Det märkliga är att ingen anmäler till polisen.

Vi måste pröva nya grepp och se till att ungdomarna själva tar ansvar för att se till att det blir ett slut på detta. Vi bör sätta av de pengar vi rengör för till en antiklotterfond, gärna tillsammans med andra fastighetsägare.

Pengarna kan sättas in veckovis, månadsvis eller enligt andra tidpunkter som Umeå är klotterfritt. Pengarna får ungdomarna själva använda till vad man tycker är viktigt, musikfester, ungdomens hus, skateramper eller vad det kan vara. Ni ungdomar som tror på iden hör av er så ordnar jag de politiska kontakterna som behövs för att genomföra iden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.