Utbildningsdagar i Lycksele

* KSO
Igår hade vi utbildningsdag för KSO:s fullmäktige. Jag kan bara konstatera att en del har jobbat ganska länge med frågorna och att vi har olika bakgrund. Det finns också en känsla av att KSO ska lösa allt men vi styrs av regler från staten och några nya pengar jämfört med tidigare finns det inte, möjligen om vår organisation blir effektivare.

* Lövgrens blogginlägg
Hur mår du Britt-Marie Lövgren? Den frågan känns angelägen efter att man läst Britt-Marie Lövgrens blogginlägg från igår. Det är enligt Britt-Marie "bannbullar" när man kritiserar Svenskt Näringsliv. Jag har igår mött många av kommunledningarna i länet och företrädare för alla partier som delar min uppfattning fullt ut. En del har sagt "Lennart du som brukar säga vad du tycker varför höll du igen"? Lyssnar du så får du säkert höra vad det är jag har grundat min kritik på.

Man ska föra fram kritik när man tycker att något är felaktigt, det är en demokratisk rättighet. Jag kommer även i fortsättningen att föra fram kritik mot Svenskt Näringsliv när det är befogat. De deltar aldrig i grupper eller annat som syftar till att diskutera utveckling. Men turligt nog har vi enskilda företag, handelskammaren, företagarna och fabriks- och hantverksföreningen som vill delta i utvecklingen. Det är viktigt för dem och de går inte i någons koppel. Britt-Marie Lövgren bör se över sitt eget agerande så tar jag ansvar för mitt. Kritik ska ges då det är befogat, men inte jämt och ständigt såsom vissa gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.