Hem kära hem

När detta skrivs är det morgon och packning för hemresan. Det känns skönt att komma hem till påsken även om det skiljer 35 grader mitt på dagen. Vi har ätit avskedsmiddag för den här gången med de 3 andra paren från andra platser runt om i Sverige som vi under våra vistelser här lärt känna och blivit goda vänner med.

Hemresan är visserligen dryg och det är alldeles åt skogen att det sista kvällsplanet upp till Umeå går 21.00, vilket gör att vi tvingas sova över i Stockholm. Flygtiderna finns det saker att göra något åt. När jag kommer hem ska tidningarna gås igenom och posten läsas. Det har varit skönt men det går trots allt inte att vara frånvarande från allt och dagens datateknik är till stor hjälp. Det får en att fundera över hur världen fungerade för 30 år sedan.

Många hundratals människor från Norr- och Västerbotten har jag haft pratstunder med då det inte går att vara okänd även så här långt borta men det får man stå ut med. Devisen borta bra men hemma bäst stämmer ändå för trots att allt som har varit så bra är det ändå skönt att landa på Arlanda ikväll runt 21.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.