Jag för fram den socildemokratiska uppfattningen när det gäller Gammlia, friidrott och hallar

Det är en socialdemokratisk uppfattning som råder när det gäller framtida satsningar runt Gammlia, friidrotten, och innebandyn. Frågan om de investeringar vi lagt i budget och de driftsmedel som avsatts för detta är vår uppfattning och inte min som en del tror.

Alla som inte vet hur vår grupp fungerar ska jag bara tala om att dyker det upp den här typen av ärenden så tar jag upp det i gruppen och vi diskuterar igenom saken och så beslutar vi oss för den väg som vi ska gå och då är det jag som gruppledare som för gruppens talan. Britt-Marie Lövgren hon kan ju aldrig förstå att vi jobbar som parti och partigrupp

Vi socialdemokrater har tillfört fritidsnämnden ökade driftspengar med 5,5 miljoner 2010 och redan för innevarande år så fick man 3 miljoner och som grädde på moset hade de ett överskott i verksamheten 2007 med 2,5 miljoner.

Dessa pengar ska täcka driften av nya Gammliavallen, nya fridrottsanläggningen och de två nya innebandybanorna och en höjning av publikkapaciteten med drygt 600 platser.
Jag vet att idrotten vill att vi ska bygga loger och dylikt men det har vi aldrig finaserat tidigare utan vill man göra detta så får man bekosta detta själva precis som det var med ishockeyn en gång i tiden.
Det här är ett bra koncept som ger innebandyn mera kapacitet i en mycket besvärlig ekonomisk situation för kommunerna.

Dessutom har jag nu gått igenom protokollen från fullmäktige och ingen hade mera pengar än vad vi hade. Nu kan vi finansera detta då för över pengar från exploateringen av kontor och bostäder som ger ett totalt mervärde, har vi inte kunnat göra detta har det inte funnits pengar ens till att göra det som nu planeras.

Sedan så godtar jag och kommunen den ursäkt som vi fått från IKSU innebandy i samband med de uttalanden som vissa gjorde när man kom hem efter att ha blivit europamästare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.