Hon som pratar

Jag såg Maud Olofsson och Tomas Östros debattera i TV. Men "lyssna och låt mig prata" verkar vara det enda som kommer från hennes mun. Hon pratar så att ingen annan får en syl i vädret.

Vi vill samarbeta säger Maud men vägrar att diskutera med någon annan. Det är märkligt att hon får hålla på som hon gör för tänk om Östros skulle göra likadant. Då hade han fått höra vilken mansstil han har. Vad hennes stil står för finns inte ord för. Det finns ingen annan bland politikerna bland alla partier som bryter ordet för andra såsom hon gör.

* Regeringsbluff
Igår avslöjades vad vi har sagt många gånger förut att en av regeringens så kallade reformer egentligen är en besparingsåtgärd. Nu visar det sig att tandvårdsreformen det vill säga den "check" man får är till ett värde av 150 kr för förebyggande åtgärder. Övriga kostnader har ökat hos tandläkaren så det blir totalt sett en fördyring för patienterna och en besparing för försäkringskassorna. Vänta och se säger socialministern kristdemokrater Göran Hägglund.

Men två dagar i rad har vi fått se frågor som just kristdemokraterna har drivit nämligen vårdnadsbidraget som blev den kvinnofälla man befarat men glädjande nog vill nästan ingen sätta sig i den fällan. Nu har vi också tandvårdsreformen som gav dyrare tandvård. Ja, så går det när kristdemokraterna ska hålla i rodret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.